ANĐELKA ANTUŠEVIĆ

sertifikovani edukator i PMU artist

Ja sam Anđelka Antušević i dolazim iz malog grada u blizini Kruševca. Svoju karijeru u oblasti trajne šminke započela sam 2014. godine, po završetku obuke za PMU artista. Otprilike u to vreme je u Srbiji i krenulo japansko iscrtavanje. Završavala sam fakultet (poslovno-industrijski menadžment) i postavljala sam sebi ono dobro poznato pitanje – šta je to čime bih volela da se bavim u životu i u čemu bih se pronašla kao ostvarena? Odgovor je došao sam. Svet trajne šminke me je privukao i od tada, pa sve do sada radim ono što najviše volim i što mi pruža ogromnu inspiraciju i motivaciju da budem sve bolja i kvalitetnija u profesiji koja je postala moj životni poziv.

Ubrzo nakon završenog fakulteta, otvorila sam salon lepote u svom gradu, gde sam pružala različite kozmetičke usluge za koje sam prošla visokokvalitetne obuke.

Međutim, kako nije bilo puno posla u malom gradu, gde je trajna šminka i danas tabu tema, odlučila sam da ipak napravim uspeh u toj oblasti, tako da sam u saradnji s nekoliko kozmetičkih salona odlazila u druge gradove i radila tretmane. 2016. je bila godina promene. Te godine sam se udala i preselila u Kragujevac, koji mi je do tada bio potpuno nepoznat grad. U svom gradu zatvaram salon i ostavljam sve u njemu.

Ipak, ljubav prema svom poslu trajnog šminkera nisam mogla da napustim i iznova sam počela da radim tretmane u nekoliko salona u Kragujevcu. Ubrzo počinjem da radim samostalno i postajem osnivač ,,Udruženja trajne šminke i kozmetike – Vasiliks”.

Uz bebu i malo slobodnog vremena, koje se trudim da najbolje moguće organizujem, počinjem da radim i uspešne edukacije iz različitih oblasti traje šminke.

Danas sam vlasnik studija za tretmane i edukacije ,,Microblading & PMU by Anđelka. Nectarius’’ i osnivač Nectarius Brows Academy. Uz to sam sertifikovani edukator iz oblasti trajne šminke i kozmetike.

Ponosno mogu da se pohvalim svojim brojnim uspešnim polaznicima, koji danas rade svoj posao perfektno. Takođe, aktivno radim tretmane japanskog iscrtavanja, puder obrva, trajne šminke usana i trajnog ajlajnera. Iza sebe imam stotine zadovoljnih klijentkinja i uspešnih polaznika kurseva, kako u Kragujevcu, tako i u drugim gradovima.

I dalje redovno pohađam različite seminare i kurseve kako bih se što više unapredila u ovoj predivnoj oblasti trajne šminke, ali i kako bih proširila svoja znanja na neke nove oblasti. Uz sve ovo, trudim se da budem posvećena mama, te puno vremena provodim sa svojom decom.

Moj životni moto je da se upornost uvek isplati. Čak i onda kada nam nešto u datom trenutku deluje nemoguće, bitno je ići napred i truditi se. Kvalitet će uvek biti na ceni u svakom smislu.

PRATITE NAS

Tel: 062/87-47-969

Adresa: Laze Marinkovića 27/18 34000 Kragujevac

Email: office@nectariusbrowsacademy.com